ML-Service

Telefoonnummers planning + Borrel laatste vrijdag van de maand

Telefoon planning

Goedemiddag collega's,

Martin gaf in een eerdere nieuwsbrief al aan dat Stephan een eigen telefoon zou krijgen. Inmiddels heeft hij hem mogen ontvangen. Merendeel van de dagen (op donderdagmiddag na) zal ik op de planning zitten, maar Stephan zal me hierin steeds meer gaan helpen, zodat onze taken hun eigen weg zullen gaan krijgen. Mijn nummer (06 11617374) kan je sowieso altijd bellen tussen 8.00 en 17.00. Ook al ben ik er niet, staat dit nummer doorgeschakeld naar het nummer van Stephan. Let op: Mijn telefoon staat dan uit!!! Dus een appje wordt niet gelezen, je zal dan ook maar 1 vinkje zien bij het verstuurde appje!! Bel of app dan Stephan. Mocht er dingen zijn waar alleen ik iets vanaf weet, kan Stephan laten weten wanneer ik er weer ben en visa versa. Stephan Stokhof is bereikbaar op 06 11434279. En mochten er echt dingen zijn die na 17.00 niet kunnen wachten, kan je ons natuurlijk bellen op ons vaste nummer 0174-725330.

Laatste vrijdag van de maand borrel

Vrijdag de 29e is het natuurlijk weer de laatste vrijdag van de maand. Vanaf 17.00 staat er weer een drankje en een oliebol voor jullie klaar.  Sluiten we dit jaar toch mooi af met elkaar! En graag ook jullie bestuurderspas meenemen aub, dan kunnen we dat ook weer in orde maken. Dit keer zal Martin het kastje wel meenemen :-)

Zelf ben ik tussen kerst en oud en nieuw vrij, dus ben ik niet van de partij. Voor diegene die ik niet meer spreek, hele fijne dagen en een gezond 2018 gewenst!!! Hoop jullie weer fris en fruitig te spreken in het nieuwe jaar.

Groetjes Loes

Footer top
ML-opleidingen
Postadres
Anjerlaan 52-54
2671 KJ Naaldwijk
Bezoekadres
Buys ballotstraat 3 BU 2
2693 BD 's-Gravenzande
E: info@ml-opleidingen.nl
T: 0174 - 725 339
Twitter
Footer bottom
Afmelden   |   Telefoonnummers planning + Borrel laatste vrijdag van de maand | ml-service.nl

Er is iets fout gegaan!

Er is een fout opgetreden!

(HTTP error 500)