ML-Service

Start van het seizoen

Wanneer verloopt je rijbewijs?

Het kopje van de tekst verklapt het al.. Wanneer verloopt je rijbewijs?

Bij het CBR zijn ze niet zo vlot met het goedkeuren van de medische keuringen. Het kan dus wel een aantal maanden duren voordat je een nieuw rijbewijs hebt. Kijk dus goed wat de einddatum is van je rijbewijs. Deze staat op de achterkant van je pasje. Mocht je hier nog vragen over hebben, bel ons even, dan kijken we er samen even naar.

 

Controleer jij je auto?

De dagen worden langer en we hopen snel met z'n allen op mooi weer. Dat betekent weer vliegjes op de voorruit en dan zal je net zien dat je ruitensproeiervloeistof op is. Dit is niet handig en er is een gouden tip om dit te voorkomen. Check je auto op alle punten, zoals ruitensproeiervloeistof & olie pijl. (Weet je niet hoe dit moet, vraag het dan bij het bedrijf waar je werkt) Loop ook even een rondje om je auto en kijk of er wel of geen schade aan de auto zit. Dit bespaart een hoop discussie.

Mocht het zo voorkomen dat je schade hebt gereden, meldt dit altijd direct aan ons en aan de planning waar je rijdt. Als het in de nacht gebeurt is een berichtje voldoende. Dan nemen we de volgende dag wel even contact met je op.

 

Groetjes Stephan

 

Footer top
ML-opleidingen
Postadres
Anjerlaan 52-54
2671 KJ Naaldwijk
Bezoekadres
Buys ballotstraat 3 BU 2
2693 BD 's-Gravenzande
E: info@ml-opleidingen.nl
T: 0174 - 725 339
Twitter
Footer bottom
Afmelden   |   Start van het seizoen | ml-service.nl

Er is iets fout gegaan!

Er is een fout opgetreden!

(HTTP error 500)