ML-Service

Sportiviteit/Verlof/Borrel van de maand

Sportactiviteit

Goedemiddag collega's,

Afgelopen week heb ik jullie een voorzetje gegeven over onze gezamenlijke sportacitiviteit in het nieuwe jaar. Tot nu toe heb ik nog te weinig aanmeldingen dus ik hoop jullie nog een beetje enthousiast te maken voor dit leuke idee. 

Naast je werk is een stukje ontspanning en beweging erg belangrijk voor lichaam en geest. Je wordt hier fitter door en zorgt ervoor dat je lekkerder in je vel komt te zitten. Met elkaar trainen voor hetzelfde doel geeft energie en is ook nog is erg gezellig. De kosten bedragen €20,- per les (6 lessen) maar dit neemt ML-Service voor z'n rekening. Alleen de kosten van het loopje in Naaldwijk zijn voor jezelf. (€5,-)

En als dit project ons goed is bevallen kunnen we in de zomer weer doorpakken naar een nieuw project? Zodat we niet in kunnen kakken :)

Graag hoor ik uiterlijk vrijdag 17 augustus van jullie. En als je vragen hebt, weet je me te vinden.

 

Verlof

Jawel.... mijn laatste weekjes op de planning zijn aangebroken. Volgende week vrijdag ben ik er voor het laatst. En dan zal ik me gaan voorbereiden voor het moederschap :) Stephan neemt vanaf maandag 27 augustus volledig de planning over. 2 jaar geleden heeft Anton Ruygrok (planner) ML-Service verlaten. Ik heb toen zijn functie overgenomen. Anton zal Stephan op vrijdag assisteren met de planning, zodat de puzzel voor de week erop weer gemaakt kan worden. Mijn telefoonnummer wordt doorgeschakeld naar het nummer van Stephan 06-11434279. En appjes worden dan dus ook niet meer gelezen. Alle loonstrook/salaris vragen naar administratie@ml-service.nl aub!

Laatste vrijdag van de maand

Vrijdag de 31e is het de laatste vrijdag van de maand. Mochten er nog geen gekke dingen bij mij gebeurd zijn, haha.... ben ik zeker op de borrel aanwezig! Ik zou het leuk vinden als jullie er dan ook zijn? Voel je natuurlijk niet verplicht maar als het uitkomt in jullie agenda, zie ik jullie wel verschijnen!

En neem je bestuurderspas mee, hebben we dat ook maar mooi geregeld!

Groetjes Loes

Footer top
ML-opleidingen
Postadres
Anjerlaan 52-54
2671 KJ Naaldwijk
Bezoekadres
Buys ballotstraat 3 BU 2
2693 BD 's-Gravenzande
E: info@ml-opleidingen.nl
T: 0174 - 725 339
Twitter
Footer bottom
Afmelden   |   SportiviteitVerlofBorrel van de maand | ml-service.nl

Er is iets fout gegaan!

Er is een fout opgetreden!

(HTTP error 500)