ML-Service

Schade melden

Schade

Hallo collega’s


In deze tijd met opkomende economie is het steeds drukker op de weg. Mensen hebben minder tijd en staan, zo lijkt het soms, met z’n alle in de file. Dan kom je aan het einde van de file en zie je dat er 2 of meerdere auto’s op elkaar staan.


Afgelopen tijd hebben wij meerdere keren gehad dat we gebeld werden door een klant over een schade en wij waren hier nog niet over ingelicht. Heb je schade door wat voor een oorzaak dan ook, dan is het heel belangrijk dat wij het zo snel mogelijk horen. Stuur een bericht met een foto en een uitleg, zodat wij het zelf ook nog aan de klant kunnen melden. Licht ook de planning van het bedrijf in, waar je op dat moment rijdt. Schade rijden is niet leuk, maar als het niet of te laat wordt gemeld, dan krijgen we grote problemen met de klant.


Hetzelfde geldt bij ladingschade, neem tijd om alles goed vast te zetten. Voordat je gaat rijden vraag jezelf af  “Staat alles goed vast?”  Zo ja, dan kan je gaan rijden weet je het niet zeker?? Dan niet gaan rijden en nog is checken!!! Beter 5 minuten langer de lading vastzetten dan een uur opruimen.


Bedankt voor je aandacht.


Groetjes Loes & Stephan


Footer top
ML-opleidingen
Postadres
Anjerlaan 52-54
2671 KJ Naaldwijk
Bezoekadres
Buys ballotstraat 3 BU 2
2693 BD 's-Gravenzande
E: info@ml-opleidingen.nl
T: 0174 - 725 339
Twitter
Footer bottom
Afmelden   |   Schade melden | ml-service.nl

Er is iets fout gegaan!

Er is een fout opgetreden!

(HTTP error 500)