ML-Service

Paar feitjes op een rij

Laatste vrijdag van de maand

Goedemiddag collega's,

Vrijdag is het weer de laatste vrijdag van de maand! Komen jullie gezellig een hapje en een drankje doen vanaf 17.00? En neem je bestuurderspas mee, dan kunnen we deze ook gelijk uitlezen. En sluiten we de maand weer mooi af met elkaar!

2e Paasdag

Aanstaande zondag en maandag is het Pasen. Dan wordt er beperkt gereden. Mocht je twijelen of je moet rijden of niet, kan je me altijd bellen. Maar sowieso spreek ik jullie vrijdag allemaal om volgende week door te nemen en dan komen deze dagen ook ter sprake.

Uren invullen

En als het einde van de maand is, zijn de salarissen ook weer in zicht. Vul alsjeblieft je uren voor dit weekend. Het liefst al op vrijdag omdat we zaterdag al een beginnetje gaan maken met de urenadministratie. MIjn dank is groot!

Het seizoen is begonnen

Maart is nog een beetje slap begonnen met de handel... Door de kou liet het een beetje op zich wachten. We merken deze week dat alles aan gaat trekken dus dat is leuk maar misschien ook wel even een beetje wennen?!? En omdat er maandag nagenoeg niet gereden wordt, zal dinsdag een extra drukke dag worden. Succes allemaal en rij vooral veel veilige kilometers!!

Schade's

Bij het begin van de drukke tijd komt er altijd wat stress om de hoek kijken. We hebben iedereen gelukkig op een rustige manier ingewerkt en weten dat we op dat punt zeker goed zitten. De afgelopen tijd is heel goed gegaan wat betreft de schades want we hebben nagenoeg niets van onze opdrachtgevers vernomen. Wij zullen er goed op toezien wie er schades rijden en dit ook registreren. Wij hopen dat het zo positief blijft als de afgelopen maanden, minimaal dus. Top!!

SCHADEFORMULIER

Voor elke schade die gereden is met de auto of schade aan de handel, moet er ten alle tijden een schadeformulier voor worden ingevuld. Houdt hier rekening mee dat dit op de planning van het bedrijf wordt geregeld.

MELDEN

Meld ten alle tijden ook de schades bij ons op de planning, zodat wij er goed op kunnen reageren. En maak dan ook foto's van de schade, dat maakt het allemaal een stuk makkelijker

 

Dank je wel allemaal!! En nog een fijne werkweek

 

 

Footer top
ML-opleidingen
Postadres
Anjerlaan 52-54
2671 KJ Naaldwijk
Bezoekadres
Buys ballotstraat 3 BU 2
2693 BD 's-Gravenzande
E: info@ml-opleidingen.nl
T: 0174 - 725 339
Twitter
Footer bottom
Afmelden   |   Paar feitjes op een rij | ml-service.nl

Er is iets fout gegaan!

Er is een fout opgetreden!

(HTTP error 500)