ML-Service

Niewsnrief

inleiding

Goedenavond collega's,

Hier even een kleine nieuwsbrief met wat belangrijke onderwerpen die op dit moment spelen. Heb je vragen erover bel dan morgen op de dag loes of mij even.

gr. Martin

bedrijfsfeest

Volgende week zaterdag is het gezellige bedrijfsuitje in de Lier bij de bowlingbaan.
Wij hopen natuurlijk dat iedereen komt en misschien nog wel mensen die erbij komen. Mochten er veranderingen zijn laat dit voor dinsdagavond weten dan kunnen wij het nog aanpassen.

Neem allemaal je digitale pas mee zodat we die even uit kunnen lezen. dan is dat ook weer compleet.

Tot zaterdag

Telefoon Planning

Op dit moment delen Loes en Stephan de telefoon even voor de planning. Dit brengt een beetje verwarring bij sommige chauffeurs en bedrijven dus krijgt Stephan eerdaags zijn eigen telefoon. 

Wat wel even een belangrijk punt is met de werktelefoon dat deze in de avond nog veel gebeld word voor vragen die ook de volgende dag gesteld kunnen worden. Zowel Stephan en Loes hebben ook hun prive dingetjes die ze graag ongestoord uit willen voeren. Mocht het echt urgent zijn en kom je ergens niet uit dan kan je uiteraard altijd bellen. wil je in juni 2018 een dag vrij kan je dat ook gewoon mailen en dat zal Loes dat de volgende dag netjes verwerken en beantwoorden. Uiteraard mag je Loes overdag tussen 8:00 en 17:00 uur alle vragen stellen met betrekking tot werk gerelateerde vragen. 

Bel na 17:00 uur altijd naar de vaste telefoon 0174-725330 die schakelen we door naar diegene die telefoondienst heeft. Dit kan wat langer duren met opnemen omdat hij op de zaak dan ook eerst overgaat.

Schades

Er komen de afgelopen weken veel kleine schades binnen gedruppeld waarbij peroonlijke fouten veel naar voren komen. Willen jullie graag een beetje opletten op het vallen van handel of paaltjes die bedrijven neer laten zetten. Stap 2 keer uit bij twijfel en doe wat langer over de rit. Dit scheelt heel veel ellende bij bedrijven, bijna elke schade kost een bedrijf sowieso € 1000,- eigen risico plus het no-claim die omhoog gaat. We staan bij diverse klanten onder een vergrootglas omdat de laatste tijd veel van deze schades naar voren komen.

Let graag wat beter op helemaal de komende weken met de sneeuw en ijzel die gaan komen.

Hou er ook rekening mee dat er veel files gaan onstaan komende dagen door kou en sneeuw. Hier kunnen Loes ik en Stephan echt niks aan veranderen. :-)

Cursussen

Komende tijd hebben wij diverse cursussen op de agenda staan. Mocht je hier bij willen zijn bel dan komende week even met Joyce. 0174-725339. Die kan kijken waar nog plek is.

De volgende cursussen staan op de planning waar nog plek is.

- 16 december geconditioneerd vervoer
- 23 december actualisering
- 06 januari Digitale tachograaf
- 20 januari Leefstijl doormiddel van deels E-Learning

Degene die al aangemeld zijn hoeven uiteraard niet te reageren.

Tot slot

Wees voorzichtig voor jezelf de komende dagen en misschien wel weken op de weg. Veiligheid staat op de eerste plek en we willen graag dat iedereen elke avond heel thuis komt. kom je komende dagen op plekken waar het spekglad is of besneeuwd kijk dan goed wat mogelijk is. je kan mij ook altijd even bellen voor advies. via whatsup kan je tegenwoordig makkelijk live meekijken.

Geniet nog even van de zondag.

Footer top
ML-opleidingen
Postadres
Anjerlaan 52-54
2671 KJ Naaldwijk
Bezoekadres
Buys ballotstraat 3 BU 2
2693 BD 's-Gravenzande
E: info@ml-opleidingen.nl
T: 0174 - 725 339
Twitter
Footer bottom
Afmelden   |   Niewsnrief | ml-service.nl

Er is iets fout gegaan!

Er is een fout opgetreden!

(HTTP error 500)