ML-Service

Nieuwtjes en feitjes

Seizoen 2016

Beste collega's

Na een tijd dat we geen nieuwsbrief hebben verstuurd is het nu tijd voor alle nieuwtjes en feitjes die er spelen bij ML-Service is op een rijtje te zetten. 

Het jaar 2016 is op zich goed verlopen op een hoop onnodige schades na. Dit heeft ML wel een hoop geld gekost. Ook daar gaan we bij bepaalde chauffeurs op terugkomen die dit jaar veel kleine dingetjes aan de hand hebben gehad. Wij gaan dit in de toekomst ook beter doornemen met de desbetreffende chauffeur zodat we dat hopelijk in 2017 kunnen verminderen.

Nu het seizoen een beetje op zijn einde loopt komt er weer een tijd aan met wat wissellingen van opdrachtgevers. Dit geeft bij sommige een hoop stress maar hoort echt bij dit werk. Mocht je hier stress van krijgen laat het ons dan weten zodat wij jullie daarin beter kunnen begeleiden. 
Wij doen zeker ons best om het zo min mogelijk voor te laten komen, maar soms ontkom je er niet aan als klanten bijvoorbeeld afbellen.  

2017

Het nieuwe jaar zal er iets anders uit gaan zien bij ML-Service, er ontstaat inmiddels een groot chauffeurs tekort bij veel bedrijven en er word veel beroep gedaan op onze chauffeurs bij ML-Service. Dit is natuurlijk een goed teken maar er word ook een hoop gevraagd van iedereen. Om het nieuwe jaar goed te beginnen gaan we in die periode met iedereen in gesprek om te kijken wat jullie van ons verwachten. Wil je liever 4 dagen werken of zou je soms in het weekend wat extra verdienen, dit soort vragen gaan we allemaal behandelen en bekijken wat er mogelijk is. Wat we vooral willen is dat iedereen het naar ze zin heeft en vooral leuk vind om voor ML te werken. 

Omdat chauffeurs zich tegenwoordig niet zomaar meer aanmelden bij ons zijn we een plan aan het maken waarbij we nieuwe chauffeurs aan moeten werven. Met het nieuwe subsidiefonds waarbij iemand zijn complete rijbewijs mag halen gaan wij proberen om mensen naar ons te halen en helemaal op te gaan leiden.
Dit gaan we natuurlijk niet redden zonder jullie en zullen we binnen onze club mentorchauffeurs aan gaan stellen die de nieuwe chauffeurs in moeten gaan werken bij een klant waar je zelf veel rijd. Dit is een heel traject waar ik jullie eerdaags nog meer over gaat vertellen.

Ook willen vanaf volgend seizoen in gaan stellen dat als iemand een chauffeur naar ons toe haalt en deze een half jaar blijft wij een beloning uit gaan geven van € 250,-

Loes Fransen

Iedereen weet dat Anton ons na 5 jaar gaat verlaten. Dennis en ik hebben niet stil gezeten om naar een vervanger te zoeken. Wij waren er eigenlijk na 1 gesprek al uit dat dit loes moest gaan worden. Met haar ervaringen bij de Winter transport als planner is dit de ideale opvolgster voor Anton als planner.

Om iedereen een kans te geven om Loes te leren kennen zullen wij proberen dat ze met de meeste van ons een dagje meegaat. Hiermee hopen wij te bereiken dat Loes het werk leert kennen en natuurlijk ook de chauffeurs/chauffeurses. Hiermee geven wij ook jullie een kans om Loes beter te leren kennen. 
Anton zal de Loes de komende periode gaan inwerken dus de kans bestaat ook dat je loes aan de lijn krijgt op het moment dat je Anton zal bellen. 

Personeelsfeest

10 december is er weer een feest voor de medewerkers van ML en VS-ZH. Omdat het verleden jaar een groot succes was zullen we het dit jaar ook weer in de Noviteit in Monster organiseren. De exacte tijden gaan we sowieso een week voor de 10e via een nieuwsbrief even doorsturen.

Bedankt dat jullie de tijd hebben genomen om deze nieuwsbrief door te lezen. Mochten jullie ergens vragen over hebben doe dat dan op martinmauritz@ml-service.nl.

Fijne avond,

Gr. Martin

Footer top
ML-opleidingen
Postadres
Anjerlaan 52-54
2671 KJ Naaldwijk
Bezoekadres
Buys ballotstraat 3 BU 2
2693 BD 's-Gravenzande
E: info@ml-opleidingen.nl
T: 0174 - 725 339
Twitter
Footer bottom
Afmelden   |   Nieuwtjes en feitjes | ml-service.nl

Er is iets fout gegaan!

Er is een fout opgetreden!

(HTTP error 500)