ML-Service

Nachttoeslag conform cao

Nachttoeslag conform cao

Goedemiddag, 

Het cao beroepsgoederenvervoer is sinds 1 juli 2017 op diverse punten aangepast.

Omdat we klachten kregen van klanten dat we teveel nachturen factureerden zijn wij genoodzaakt het cao omtrent de nachtvergoedingen recht te trekken.

Voorheen werd er voor de diensturen bij chauffeurs tussen 20.00 uur en 4.00 uur een vergoeding van €2,78 netto per uur toegekend. Vanaf 1 januari 2018 wordt er voor de diensturen tussen 21.00 en 5.00 uur een vergoeding van 19% bovenop het uurloon toegekend. Dus dit hangt af in welke loonschaal je zit. Wij vinden dit wel belangrijk om te melden zodat je bij de volgende loonstrook dit ook terug kan zien.

De regel is terug te vinden in het CAO beroepsgoederenvervoer 2018 artikel 37.

Mochten hier vragen over zijn laat dit dan weten via de mail administratie@ml-service.nl

Goed weekend allemaal, maak er wat gezelligs van!

Groeten,

Dennis Bakelaar

Werk januari en februari

Dag collega's,

Sinds het begin van ML-Service in 2008 zijn de eerste maanden van het jaar altijd een beetje anders als de rest van het jaar. Vaak wordt er wat meer gewisseld van bedrijven omdat de klanten in die periode niks vastleggen voor een langere tijd, vanwege de rustige tijd van het jaar. En ook worden er wat minder uren gemaakt wat misschien voor sommige even wennen is.

Niet iedereen heeft het begin van het jaar bij ons meegemaakt dus willen we dit toch even onder de aandacht brengen, omdat we merken dat hier wat onrust door komt. Dit willen we natuulijk zoveel mogelijk voorkomen maar hebben we niet altijd in de hand.
Mocht je bepaalde dingen dwars zitten of je vindt het bij klanten niet leuk, laat het mij dan weten, zodat we er samen naar kunnen kijken. Alleen op deze manier kunnen we er wat aan doen. Vanaf begin maart trekt het werk weer aan vanuit alle hoeken van de transport.

Je weet me te vinden als je hier vragen over hebt!

Functioneringsgesprek

Komende 2 maanden gaan we weer een ronde functioneringsgeprekken voeren. Hierbij krijg je per mail een aantal vragen opgestuurd die je in moet vullen. Deze neem je dan mee naar het gesprek waarvoor ik jullie nog ga uitnodigen. Hiermee kunnen we goed kijken of we allebei op 1 lijn zitten. 
Uiteraard gaan we er vanuit dat alles gelijk is aan wat ik invul, maar je weet het natuurlijk nooit :-)

De komende periode ga ik ook langs de klanten om te horen wat ze van ons verwachten voor het komende seizoen, zodat ik jullie in de gesprekken ook al wat meer kan vertellen en met jullie kan overleggen.

Laatste vrijdag van de maand

Volgende week vrijdag weer een gezellig momentje met elkaar? Vanaf 17.00 staat hier weer een drankje en een hapje klaar. En denk aan jullie bestuurderpas. Graag uitlezen, dan hebben we dat ook mooi maar gehad.

Goed weekend allemaal!

Groetjes Loes

Footer top
ML-opleidingen
Postadres
Anjerlaan 52-54
2671 KJ Naaldwijk
Bezoekadres
Buys ballotstraat 3 BU 2
2693 BD 's-Gravenzande
E: info@ml-opleidingen.nl
T: 0174 - 725 339
Twitter
Footer bottom
Afmelden   |   Nachttoeslag conform cao | ml-service.nl

Er is iets fout gegaan!

Er is een fout opgetreden!

(HTTP error 500)