ML-Service

ML-Service nieuwsbrief januari 2016

Nieuwsbrief ML-Service januari 2016

Beste collega's

Het nieuwe jaar is alweer volop aan de gang met in de rustige periode toch een drukke januari maand! Ondanks de warme winterdagen zijn we druk in het ADR werk en is er ook nog volop werk in de bloemen en planten. De voorberiedingen voor het seizoen van 2016 zijn inmiddels in volle gang en de eerste berichten die wij van onze klanten hebben ontvangen zijn positief, de Service die wij met zijn allen hebben geleverd het afgelopen jaar zien onze klanten graag in 2016 een vervolg krijgen!

In deze nieuwsbrief een aantal aandachtspunten, lees deze goed door!

Code 95

De datum dat iedereen zijn code 95 compleet moet hebben komt steeds dichterbij, te weten 6 september 2016. Op dit moment zijn er een aantal van ons compleet met hun punten maar zeker niet iedereen, om er zeker van te zijn dat we allemaal nog mogen rijden na 6 september 2016 willen we jullie allen vragen een recent overzicht van het CBR naar ons te appen of mailen. Heb je je code 95 al compleet op je rijbewijs staan ontvangen we graag een kopie van je nieuwe rijbewijs.

Je overzicht opvragen werkt als volgt:

  1. Ga naar https://mijn.cbr.nl
  2. Log in met je DigiD
  3. Ga naar resultaten
  4. Maak een kopie van: Mijn nascholingscursussen (code 95)
Stuur het overzicht naar antonruygrok@ml-service.nl of een duidelijke foto via de app naar Anton.

Urenlijsten google

Het gebruik van de urenlijsten in Google is ons, de chauffeurs, het afgelopen jaar goed bevallen. Naar aanleiding van onze ervaringen van het afgelopen jaar de tips die wij kregen hebben we de urenlijsten iets aangepast om het nog duidelijker te maken voor de chauffeur en onze klanten, zo hebben we onderaan de lijst een overzicht gemaakt met de gemaakte uren in die week en de daarbij behorende vergoedingen. Zorg er ten alle tijden voor dat de urenlijsten dagelijks compleet ingevuld worden, de volgende regels dienen dagelijks ingevuld te worden:

Opdrachtgever - Begintijd - Pauze - Eindtijd - Kilometerstanden - Kentekens - Autonummers

Als dit dagelijks compleet word ingevuld is het verwerken van de uren op kantoor een stuk duidelijker!

Vakantie aanvragen 2016

Met de eerste drukke maand van 2016 alweer bijna achter de rug is het ook weer tijd om vooruit te kijken en de voor iedereen belangrijke rust punten van het jaar in te plannen, vakantie!

Op dit moment zijn wij volop in de voorbereiding van het nieuwe seizoen, om alles goed in te kunnen delen willen we graag van iedereen eind februari zijn of haar vakantie aanvraag binnen hebben! Let wel op dat er eerst een aanvraag word ingediend, boek je vakantie pas als deze bevestigd is door de planning.

We doen uiteraard ons uiterste best om iedereen zijn of haar gewenste vakantie weken te kunnen garanderen, hoe eerder de aanvraag binnen is hoe groter de kans. Voor de mensen die niet aan schoolvakanties gebonden zijn willen wij vragen hier rekening mee te houden. De aanvragen dienen ten alle tijden via de website ingediend te worden!

Inloggen website

Inloggen kan zoals jullie weten via www.ml-service.nl, ga naar de medewerkerspagina. Het is inmiddels ook mogelijk via de link op de urenlijsten in google, onderaan de wekelijkse urenlijsten staat een link waarop je twee keer klikt waarna er komt te staan link volgen, druk je hierop kom je direct in het inlog scherm van de website. Het inloggen op de website heeft een kleine verandering ondergaan:

Gebruikersnaam: je voornaam

Password: je achternaam (zonder tussenvoegsels)

Op de website kun je terecht voor het aanvragen van een vrije dag/vakantie, leuke foto's van bedrijfsuitjes en natuurlijk de ideeënbus voor de personeelsvereniging.

Vrije dagen aanvragen

Net als het aanvragen van een vakantie dienen vrije dagen ook ten alle tijden ingediend te worden via de website.

Dit gebeurd nog te vaak via de app of telefoon, zoals jullie weten zijn wij heel goed in vergeten en gaat dit dan ook niet altijd goed komen..

Laatste Vrijdag Van De Maand

Het inmiddels welbekende ontmoetings moment van de maand de LVVDM borrel gaan we ook dit jaar weer een vervolg geven. Elke laatste vrijdag van de maand hopen we vanaaf 17:30 weer op een grootse en gezellig opkomst om met alle collega's bij te praten onder het genot van een hapje en een drankje! 

Save the date: 29 januari - 26 februari - 1 april - 29 april - 27 mei - 24 juni - 29 juli - 26 augustus - 30 september - 28 oktober - 25 november - 30 december

 

Tot slot..

Als er vragen zijn naar aanleiding van deze nieuwsbrief of ideeën voor de volgende nieuwsbrief ontvangen wij dit graag via antonruygrok@ml-service.nl 

Bedankt voor jullie aandacht! We zien de gevraagde gegevens tegemoet!

Groeten team ML-Service!

 

 

Footer top
ML-opleidingen
Postadres
Anjerlaan 52-54
2671 KJ Naaldwijk
Bezoekadres
Buys ballotstraat 3 BU 2
2693 BD 's-Gravenzande
E: info@ml-opleidingen.nl
T: 0174 - 725 339
Twitter
Footer bottom
Afmelden   |   ML-Service nieuwsbrief januari 2016 | ml-service.nl

Er is iets fout gegaan!

Er is een fout opgetreden!

(HTTP error 500)