ML-Service

2 belangrijke zaken

Tom van der Burg

Goedemiddag collega's,

Na mijn verlof ben ik 3 dagen gaan werken en dat bevalt goed! Maar op de zaak blijven er veel dingen liggen en heb ik alleen tijd voor het hoognodige. Gelukkig neemt Stephan veel taken van me weg, daar ben ik super blij mee. Maar dit is nog niet genoeg gebleken en zijn we op zoek gegaan naar een full timer naast me. En dat is gelukt!

Tom van der Burg komt vanaf 1 mei bij ons in dienst. Hij heeft altijd in de uitzendwereld gezeten. Stukje transport is voor hem vrij nieuw. Maar ook niet geheel onbekend. Hij zal in het begin af en toe is mee gaan met een chauffeur, zodat hij de werkzaamheden leert kennen. Dus wie weet gaat hij een keertje met jou mee, dan ben je bij deze voorbereid :). Tom, je bent van harte welkom!! Ik heb er zin in!

Minder leuk nieuws

Helaas is er afgelopen woensdag bij mij een kwaadaardig knobbeltje geconstateerd. Dit is heftig nieuws waardoor ik erg verdrietig ben in deze onzekere tijd. De onderzoeken zijn nu in volle gang. Ik kan er nu nog niet veel meer over vertellen. M'n werkzaamheden gaan natuurlijk zoveel mogelijk gewoon door. Juist vind ik dat fijn omdat ik dan ook wat afleiding heb. Mart en Stephan zullen me hierin zoveel mogelijk helpen. En willen jullie me hierin ook een beetje helpen? Want die hulp kan ik vast goed gebruiken. Mijn telefoon staat nu nog zoveel mogelijk naar Mart of Stephan doorgeschakeld. Let goed op als je een appje verstuurd. Als er 1 vinkje staat, staat mijn telefoon uit, dan wordt de app dus niet gelezen. Je kan me ook mailen naar loes@ml-service.nl. Dan reageer ik wanneer het me uitkomt. Ik hoop dat jullie begrip hebben voor de situatie als er misschien wat dingen anders lopen dan normaal.

 

Footer top
ML-opleidingen
Postadres
Anjerlaan 52-54
2671 KJ Naaldwijk
Bezoekadres
Buys ballotstraat 3 BU 2
2693 BD 's-Gravenzande
E: info@ml-opleidingen.nl
T: 0174 - 725 339
Twitter
Footer bottom
Afmelden   |   2 belangrijke zaken | ml-service.nl

Er is iets fout gegaan!

Er is een fout opgetreden!

(HTTP error 500)